Artikkel

Nettverksparadokset

nettverkparadoks

Nettverksparadokset

nettverkparadoks02


I dag åpner utstillingen «The Network Paradox»Catharine Clarc Gallary i San Francisco. Denne utstillingen er laget av førsteamanuensis Roger Antonsen ved Institutt for informatikk i samarbeid med Greg Niemeyer. Antonsen er for tiden også gjesteforsker på UC Berkeley, California.

Roger Antonsen er kjent som en glimrende foreleser og formidler av informatiske og matematiske fenomener. I 2017 mottok han bl.a. prisen for årets beste forelesere på Det matematiske-naturvitenskapelige fakulatet – en pris som deles ut av studentene. Det TED-foredraget du finner dersom du følger denne lenken er et godt bilde på Rogers fremragende formidlingsevner.

Om dette er Rogers debut som kunstner vet jeg ikke, men jeg tror kanskje det! Jeg har selvfølgelig ikke sett utstillingen, men har fått se noen bilder. To av disse bildene har jeg fått anledning til å bruke her på bloggen. Utstillingen er en slags illustrasjon av utviklingen av Internett og dette «nettverksparadokset»  av Antonsen og Niemeyer peker frem mot en konsert - Quantopia: The Evolution of the Internet -  over det samme tema som finner sted 25. januar.

Gratulerer til Roger og lykke til med utstillingen som åpner i dag og kan beskues på Catharine Clarc Gallery frem til 16. februar.

Add new comment

Credentials (your e-mail address will not be shown publicly)