Solveig Kristensens blogg
Solveig Kristensen Solveig Kristensens blogg

Solveig Kristensen's blog

 
illustrasjon av bygning

Livsvitenskap i og utenfor livsvitenskapsbygget

Livsvitenskap er UiOs største satsing. Fire av åtte fakultet har livsvitenskap som sin kjernevirksomhet, det er etablert en omfattende strategisk satsing ved UiO:Livsvitenskap, og Livsvitenskapsbygget blir fra 2024 Norges største forskningsbygg.

Lektorstudentene på tur til NMBU

Hva kjennertegner en realfagslektor fra UiO?  Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet (MN) har utarbeidet egne læringsmål for lektorprogrammet i realfag. Der heter det blant annet: En realfagslektor fra UiO er kjennetegnet ved høy faglig kompetanse og en unik evne til å se og ta vare på alle elevtyper.

 

Godt nytt år med nye studietilbud!

Til høsten lanserer fakultetet tre nye studietilbud: Honours-programmet i samarbeid med det Humanistiske fakultet, master i Fornybare energisystemer ved Institutt for teknologisystemer og årsenhet i informatikk.

 
Farmasistudenter 2018

Gratulerer, nybakte farmasøyter!

Med 70 nye uteksaminerte Mastere i farmasi fyller vi et svært viktig samfunnsoppdrag på vegne av UiO. Jeg hadde gleden av å delta på årets avslutningsseremoni for de nybakte kandidatene, som stilte festkledde sammen med familie og veiledere. I min tale til kandidatene oppfordret jeg dem til å være talspersoner for forskningsbasert kunnskap som grunnlag for faglige og politiske beslutninger, i en tid hvor kunnskapsdannelsen står under press.

Solveig Kristensen

Prodekan og nestleder ved Det matematisk- naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo, med ansvar for utdanning og likestilling.

Opptatt av Universitetet som en viktig samfunnsaktør og kunnskapsleverandør ved utdanning av kandidater og forskning innen realfag og teknologi.

…Les mer
Nyheter fra andre
Mest lest siste syv dager

Feil!
Forespørsel om mest lest returnerte en feilmelding.