Taidet

Tidsrom:7.-22. oktober 2006
Type:Utstilling av keramiske arbeider
Ansvarlig: Brit Dyrnes, Anne Marie Hagerup, Barbro Hernes
Omtale:Il Tempo

Galleria Sinopia i Tarquinia inviterte i oktober 2006 keramikerene Brit Dyrnes, Pirjo Eronen, Anne Marie Hagerup og Barbro Hernes til å stille ut sine arbeider. Gallerieier Marino Ceccarioi arrangerer vanligvis utstillinger med italienske keramikere, mens ønsket med denne utstillingen å vise keramikk med et nordisk uttrykk. Tittelen på prosjektet er, «Taidet – Ceramiche del Nord». «Taidet» er det finske ordet for kunst.

I samband med åpningen leste skuespilleren Anne Grete Bergsland monologen «Storia di un miracolo» på torget i Tarquinia.

I løpeseddelen for utstillingen heter det: «Utstillingen i seg selv er allerede en installasjon. Utstillingsområdet er endret slik at det gir tilskuerne et inntrykk av nordisk sjel og kultur. Fire nordiske kunstnere treffer hverandre i Italia. Disse fire kvinner skaper et rom av nye farger og lys med en overraskende originalitet som fremhever skandinavisk måte å se kunst på.»

Logg inn for å kommentere.

Du må være logget på for å lese kommentarer, og for å kunne skrive en kommentar i denne bloggen.

Vennligst send epost til webmaster med en kopi av den URLen du finner i adressefeltet i nettleseren dersom du mener noe av innholdet på denne siden er upassende.

This page is from: http://titan.hannemyr.no/roztr/content_show.php