Bergstadkoret

Tidsrom:5.-7. juni 2008
Type:Konsert
Ansvarlig: Sophie Hinsch

Bergstadkoret fra Røros holdt konsert i Sala San Guiseppe den 5. juni. Lørdag den 7. juni holdt de sammen med flere andre kor felleskonsert i parken bak kommunehuset.

Marokkansk fest

Tidsrom:17. mai 2008
Type:Festival
Ansvarlig: Brit Dyrnes m.fl.

17.mai ble feiret litt annerledes dette året i Tolfa. Seks damer med tilknytning til Tolfa og Studiesenteret, med støtte av kulturmidler fra Centro studi, inviterte til en Marokkansk fest, utstilling, konserter, m.m. i to av de gamle Stallene i Tolfa. Stallene som tilhører Anne Marie Torp og Brit Dyrnes er rehabilitert og satt istand slik at de kan benyttes til kulturarrangementer og praktisk kulturarbeide.

Første kulturelle begivenhet fant sted 17.mai med tema «En natt i Marokko». Vi hadde invitert alle Tolfetanere, medlemmer av Studiesenteret og andre italienske venner. Over 150 gjester kom, blant dem ordfører Alessandro Battilocchio. Det ble serverte Marokkansk mat, myntete, musikk og kunstverk, basert på inntrykk fra en reise i Marokko våren 2007.

Opptredener med blant annet sjonglører, afrikanske trommer og fløytespill. Pietari (Pirjos og Bebbos sønn) og mannen til Sophie underholdt med gitar og sang.


This page is from: http://titan.hannemyr.no/roztr/blog.php